Cautare

3764 de rezultate pentru "gheorghe victopitesti" (3.58 secunde)
Aceasta este afirmatia presedintelui Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), Gheorghe Tiber, in privinta actiunii introduse in instanta de catre Mittal Steel Galati prin care Combinatul a cerut anularea hotaririi judecatoresti de infiintare a sindicatului.
Ca un adevarat afacerist care se respecta si care vrea ca treburile sa-i mearga snur, Gheorghe Hagi a facut tot ce i-a stat in putinta ca hotelul pe care il are in Mamaia sa se prezinte mai mult decat onorabil.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute ca garanteaza cu functia faptul ca Agricultura va fi un "argument de integrare", si nu unul de amanare a integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.
Dintre acestea, 51 de dosare au primit deja acceptul de subventie, restul de sase fiind in curs de analizare", a declarat Catalin Gheorghe, inspector specialist in cadrul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Dolj.
In aceasta situatie, potrivit viceprimarului Gheorghe Nedelescu, sunt fostele regii de apa din Mehedinti, Olt sau Gorj. La Craiova, transformarea nu este cunoscuta amanuntit, nici macar in al doisprezecelea ceas, directorul regiei, Gheorghe Popescu, bajbaind in intuneric.
Gheorghe Piperea, lichidatorul desemnat sa se ocupe de falimentul SC RECONVERSIA SA, societate controlata de Staicu si care a absorbit firme actionare la SIF, a afirmat in urma cu o saptamana, in cadrul unei emisiuni TV, ca la SIF Oltenia 6,5 milioane de actiuni (1,2% din capitalul social) sunt detinute de societati fictive, controlate de Dinel Staicu.
Radu Gheorghe, primarul orasului Ocnele Mari, afirma ca acest amplasament nu va fi acceptat de locuitorii care vor fi vizati de stramutare.
Potrivit presedintelui Patronatului Roman al Carnii de Porc, Gheorghe Caruz, chiar daca vaccinarea animalelor este in avantajul proprietarilor, pe termen scurt, se produc pagube insemnate pentru ca vaccinarea opreste fluxul productiei.
Pentru a atrage clienti noi, bancile ofera credite cu dobânzi mai mici“, a spus Gheorghe Gherghinescu, directorul BNR Dolj.Creditele între unu si cinci ani au cea mai mare scadere de dobândaNu acelasi lucru s-a întâmplat însa cu creditele contractate pe o perioada de peste un an, în cazul carora fenomenul a fost invers - cea mai mare scadere (de 2,55 puncte procentuale) au înregistrat-o ratele dobânzilor la creditele existente în sold, acordate pe o perioada de peste un an si pâna la cinci ani inclusiv.
Pentru a atrage clienti noi, bancile ofera credite cu dobânzi mai mici“, a spus Gheorghe Gherghinescu, directorul BNR Dolj.Creditele între unu si cinci ani au cea mai mare scadere de dobândaNu acelasi lucru s-a întâmplat însa cu creditele contractate pe o perioada de peste un an, în cazul carora fenomenul a fost invers - cea mai mare scadere (de 2,55 puncte procentuale) au înregistrat-o ratele dobânzilor la creditele existente în sold, acordate pe o perioada de peste un an si pâna la cinci ani inclusiv.
„Centrul Expozitional Transfrontalier, visul nostru de 15 ani, s-a împlinit în ceea ce priveste banii“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia, explicând ca acest lucru a fost posibil ca urmare a hotarârii de consiliu local din 21 decembrie 2006, prin care primaria a fost de acord sa se asocieze cu Camera si sa-i puna la dispozitie terenul necesar constructiei.Proiectul initial tintea o suprafata mult mai marePotrivit presedintelui CCI Oltenia, Centru Expozitional Transfrontalier va fi construit pe o suprafata de peste 5.000 de metri patrati apartinând Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
"Gheorghe Tiber bulverseaza salariatii cu afirmatiile sale!" Ne-a declarat secretarul general al FSS Metarom Galati, Danut Onica, care afirma ca articolul 3 din Legea nr. ... "Ceea ce isi doreste Gheorghe Tiber este ceva, dar ce spune legea e altceva.
Directorul executiv al Unitatii Fitosanitare Constanta, Gheorghe Pascu sustine ca in aceasta perioada se incearca obtinerea necesarului de produse pentru procesul de protectie a plantelor si manopera pentru culturile infiintate in cursul anului agricol 2007-2008.
Între timp, s-a renuntat la ea, iar firma se ocupa de 24 FUN“, a declarat Gheorghe Marinescu, managing partner al firmei, care, la momentul respectiv, era în anul trei de facultate si avea un prieten comun cu Sebastian.
Directorul general al Patronatului Viei si Vinului, Ovidiu Gheorghe, a precizat la BBC ca producatorii spera ca prin aplicarea viitorul ghid de bune practici, preturile la produse sa difere simtitor de la un hipermarket la altul si sa scada in general cu 15-30 de procente.
În acelasi dosar a fost deferit justitiei si omul de afaceri Gheorghe Ciorba, în sarcina caruia a fost retinuta infractiunea de cumparare de influenta, informeaza DNA.
Noi muncim si vine iarna, nu uitati asta" (Gheorghe V.). ... Acest lucru ne-a fost confirmat si de presedintele SSM, Gheorghe Tiber, care ne-a mai declarat ca in cadrul consiliului de conducere al sindicatului care va avea loc luni dupa-amiaza se va lua o decizie privitoare la suspendarea negocierilor.
Gheorghe Marcu, senator PSD de Botosani, a adresat o interpelare premierului Emil Boc, avand ca obiect modificarea modului de facturare a gazelor naturale prin Ordinul 62/2008 al Autoritatii Nationale de Reglementare a Energiei (A.N.R.E.).
Directorul de strategie al Blue Air, Gheorghe Racaru, a declarat sambata intr-o conferinta de presa ca este surprins de hotararea Tribunalului Bucuresti de a dispune deschiderea procedurii de insolventa impotriva companiei. Gheorghe Racaru a declarat ca datoriile companiei au fost achitate inca de la inceputul anului.
"Pentru toate cele trei linii noi care vor fi construite si date in folosinta, treptat, pana in 2020, ne sunt necesare aproximativ 6,5 miliarde de euro, bani care provin din credite de la Banca Europeana de Investitii (BEI), Banca Japoniei, Guvernul Romaniei si sa vedem cine va castiga licitatia pentru parteneriatul public-privat, formula in care vrem sa construim Linia 7 de metrou Bragadiru -Rahova - Piata Unirii - Obor - Colentina - Voluntari", ne-a declarat Gheorghe Udriste.
google-analytics.com